Borotváljam a karom?

Figyelt kérdés
ha borotva habot is használok mellé,úgy simább lesz?elegem van az epilálásból,gyantázásból:(
2009. júl. 6. 14:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

15.04 irigyellek...:S

Én epilálom a karomat, de nekem már 2-3 nap múlva nő a szőr. Gyantával ugyanez, 2 max 3 napot bír ki, úgyhogy akkor már inkább epilálok. Ha meg borotválnám, akkor már órák múlva kezdene visszanőni. Pedig nem is túl erős a szőr a karomon... :/

2009. júl. 6. 15:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Gyantázni elég 2 hetente is, borotválni meg minden nap kellene ha nem akarsz borostás karokat. Szerintem egyértelmű melyikkel jársz jobban.
2009. júl. 6. 16:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem elég 2 hetente borotválni nem nő a ször a karomon
2009. júl. 6. 17:58
 14/14 anonim ***** válasza:
figyu én borotvát használok és egyáltalán nem nő vastagabb szőr rajta csak annyi h 3-4 naponta kell borotválni mert a borostás kéz elég undi
2009. júl. 11. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!