Adnátok tippeket, hogy csináljak napozással 'tetkót'?
Figyelt kérdés
ilyenre gondoltam. mit tegyek magamra, hogy napozás után szív legyen a hasamon? vastagon naptejet próbáltam már, de nem jött össze. egyéb ötlet?
2012. jún. 20. 19:32
1/8 anonim válasza:
szivecskés medál vagy valami ilyesmi. Esetleg kartonszív.
2/8 A kérdező kommentje:
de ha mozgok, leesne..:S
2012. jún. 20. 19:57
3/8 anonim válasza:
Henna, az a legjobb módszer. Két éve csináltattam hennát, mert teszett, és ugye tengerparton volt vagy 40 fok, sütötött a nap, aztán mikor lekopott a henna ott maradt a "tetkó" ugyanígy. Lekopási ideje kb 1,5 hét.
4/8 anonim válasza:
Matricából vágsz ki valamilyen formát, és magadra ragasztod. Nekem bevált.
5/8 anonim válasza:
A medál nem csak,hogy leesne rólad,de ha sokáig vagy a napon akkor a végén még megégetne,ha felmelegedne..én már jártam így :D
Valóban a henna lenne a legjobb megoldás,de ha arra nem szeretnél költeni(bár egy kisebb forma tök olcsó) akkor még a sablon ami beválna szerintem...kivágod papírból és odateszed.Esetleg alá naptejet nyomhatsz,hogy tapadjon:)
6/8 anonim válasza:
Én már csináltam,úgy hogy olyan vághatós sebtapaszból kivágtam a formát,és nekem bevált így.:)
7/8 anonim válasza:
a legegyszerőbb beszinezni azt a részt, ahol nem akarod hogy lebarnulj :)
8/8 A kérdező kommentje:
mivel szinezni?
köszi a válaszokat.:)
2012. aug. 21. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!