Hol lehet szemöldökgyantát venni?
Figyelt kérdés
érdemes otthon megcsinálnom?egyszerű vagy menjek kozmetikushoz?2009. júl. 5. 23:51
1/8 anonim válasza:
DM-be 300valahány forint. Nem tudom hogy jó-e én féltem kipróbálni, nem akartam hogy az legyen hogy valamelyik szál nem odavaló és kitépi. Ha kozmetikushoz mész ő sem fogja drágábban megcsinálni.
2/8 anonim válasza:
Bármelyik drogériában lehet kapni gyantát. De magadnak inkább csipesszel csináld, gyanta ha rossz helyre megy akkor annyi a szemöldöknek.
3/8 A kérdező kommentje:
azért gondoltam most a bolti megoldásra mert elfelejtettem bejelentkezni és hnap indulok velencére..olyan idegesítő szálanként kitépni olyan sokat
2009. júl. 6. 00:08
4/8 A kérdező kommentje:
ja és köszönöm a válaszokat
esetleg írhatna olyan is aki már kipróbálta.
2009. júl. 6. 00:09
5/8 anonim válasza:
Én magamnak szoktam gyantázni a szemöldököm, de én elvágom, mert még az arcra való gyanta is túl nagy nekem. Felvágom kis csíkokra, és akkor úgy szépen óvatosan felhelyezem, és mielőtt letépem meggyőződök róla, hogy jól van-e fent, ha elrontom véletlenül a felhelyezést, akkor lassan lehúzom, úgy nem tépi ki, csak ott marad a gyanta. Ha jól van fent, akkor egy rántás, és öröm, hogy jól sikerült a művelet. Aztán utána még a kósza szálakat szemöldökcsipesszel kihúzom. Én már egy éve így csinálom. Egyszerűen megőrültem tőle, hogy mire kozmetikushoz mentem, mindig olyan csúnya volt, mert hetente visszanő nekem. Szerintem olcsó és egyszerű megoldás otthon magunknak megcsinálni.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod
és utána elég egy hidratálókrém h ne pirosodjon ki?
2009. júl. 6. 00:26
7/8 anonim válasza:
énis magamnak gyantázom a szemöldököm, de én sima gyantával. levágok egy vékony csíkot, és azzal, mer a szemöldököm amúgysem olyan gömbölyű, hanem aza szögletes alakú :D
naszóval, sztem tökeccerű, a pirosság nálam nagyon hamar leapad, kb félóra, ás nemis kenek rá semmitse.
8/8 anonim válasza:
Hát én semmivel sem szoktam bekenni, mert nekem egy óra alatt, annyi se, lemegy a pirosság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!