Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hol lehet Remington hajvasalót...

Hol lehet Remington hajvasalót kapni?

Figyelt kérdés
Úgy tudom, van 6000Ft-ért is már. Nagyon erős szálú hajam van, az elég lesz neki, vagy drágább árkategóriába keresgéljek?
2012. jún. 18. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem jó lesz a remington is. Nekem is remington hajvasalóm van, néha kölcsönkéri tesóm, akinek nagyon hosszú, nagyon dús és nagyon erős szálú haja van, de neki is simán kivasalja a haját és 3-5 napig egyenes is marad. :)

Pedig nekem is 5000Ft-s remingtonom van, egy sima, nem hőszabályzós vasaló. :D

Egyébként műszakis boltokba tuti lehet kapni, időnként rossmanba is van akcióba.

2012. jún. 18. 17:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:) megtudtam legalább, hogy 5000-res hajvasaló nem pénzkidobás a hajamra. már megijedtem hogy 20-30 ezer lesz:D
2012. jún. 18. 17:59
 3/6 csokissüti002976 ***** válasza:
Media Markt. Két hete vettem ott 5000-ért CS5002-t. (Remington)
2012. jún. 18. 19:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És minőségre is jó? Mondjuk a Remingtonról csak jót hallok. csak ugye itt nem az van, hogy olcsó húsnak híg a leve?
2012. jún. 18. 21:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem az a típusú van, amit a második írt. Én meg vagyok vele elégedve. Kb. 2,5 éves és még mindig nincs semmi baja, pedig egy időben napi szinten használtam. Persze, vigyázok rá, szó se róla. Az oldala kezd ugyen egy picit kopni, de ennyi baj legyen. Attól még ugyanolyan jól vasal.

Viszont én ha most vennék hajvasalót, szerintem megint remingtont vennék, de hőszabályzósat, mert elég rossz, hogy csak 210°C-on tudom vasalni a hajam. Pedig talán elég lenne 170°C körül is.

Elős voltam.

2012. jún. 19. 09:34
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. jún. 19. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!