Barna színű hajamba milyen melír illene? Lila vagy rózsaszín?
Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 18:08
1/6 anonim válasza:
sztem ezek gyerekes színek, bár nemtom hány éves vagy, azt se, hogy milyen barna a hajad, de h a kérdésre is válaszoljak inkább a sötét lila...
2/6 anonim válasza:
Lila, az ha kopik rózsaszín lesz. Így megvan mindkettő:)
3/6 anonim válasza:
nem gyerekes szinek, ezeket ugy hivják, hogy EXTRÉM. ;( a lila tényleg rozsaszines ha kopik, ugyhogy tokmindegy melyikkel fested. :)
4/6 anonim válasza:
Szerintem az élénkrózsaszín az nagyon jól nézne ki!:)
5/6 anonim válasza:
Szerintem mindenképp lila legyen!
6/6 anonim válasza:
Nekem lila van.. régebben gondolkodtam a rózsaszínen ..de aztán lilát választottam.. és ez sztem sokal jobb mintha rózsaszín lenne nekem sokal jobban tetszik...Ter döntesz de elütte minden féleképpen szivasd ki mert am tök más szint fogsz kapni:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!