Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pasik! Attól hogy egy lány...

Pasik! Attól hogy egy lány pattanásos lehet szép számotokra?

Figyelt kérdés
nem tul sok de van pár pattanásom számotokra ez visszataszító? persze kezeltetem meg minden
2012. jún. 18. 09:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is van 1-2:D Ha valaki tetszik, akkor az a pár pattanás már nem oszt, nem szoroz.
2012. jún. 18. 09:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha a lány nem olyan ragyás, hogy oda akasztják otthon a kulcsokat (ahogy Al Bundy mondta volt), akkor nem visszataszító. De nem segít az összképen, az biztos. :)
2012. jún. 18. 09:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz, emberek vagyunk, nem vagyunk tökéletesek
2012. jún. 18. 11:11
 4/4 anonim válasza:
Nekem is volt régebben pattanásom, tudom mit érezhetsz(bár a lányok biztos máshogy élik meg), de szerintem te is(mint régen én is) rosszabbnak látod, mint amilyen valójában. :) Egy képet esetleg?
2012. jún. 23. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!