Miért nem barnulok?
Figyelt kérdés
Ma a tónál voltunk a barátommal, kb. 2 órát voltunk kint és ő teljesen lebarnult, nagyon jó színe lett, rajtam semmit nem fogott a nap még le sem égtem, és ő még árnyékban is volt, velem ellentétben! Nem vagyok hófehér, de nincs valami jó színem! :) A Horvát tengerparton van nyaralónk, és a nyarat ott szoktuk tölteni, de még a sós víz ellenére sem tudok olyan igazi barna lenni egy teljes nyár alatt, mint az ott lévők 1 hét alatt! Miért van ez?? És mit tehetek ellene?2012. jún. 17. 18:05
1/1 anonim válasza:
Mindenkinek más arányban tartalmazza a bőre a melanint, ebből mindenkinél más ütemben alakul ki a barnaság, ezért nem mindenki egyforma mértékben barnul. Arról nem is beszélve, hogy ahány ember, annyiféle bőrszín és bőrárnyalat létezik. Szerintem semmit nem tudsz ellene tenni, többet kell napoznod, mint a többieknek. Vannak ilyen praktikák, hogy sok sárgarépát kell enni, stb. De ezek nem hiszem, hogy komolyan segítenek, mert ahhoz ipari mennyiségeket kéne elfogyasztani :D Egyébként azt vettem észre, hogy a fiúk valamiért könnyebben barnulnak, ha a napon vannak, ami elég igazságtalan.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!