Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tegyem simává?

Hogyan tegyem simává?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy a hónaljam nem sima. Tehát olyan -és ez most hülye hasonlat-, mint a tejbegríz. :D Ilyen apró kis dudorokkal van tele. Ne értsd félre, semmi bajom sincs, csak ennél jobban nem tudom elmagyarázni..

Mindig látom a filmekben hogy milyen szép sima a lányok hónalja, és hogy olyan mintha nem is szőrtelenítenék. Nem sötétebb ott a bőr, hanem tökéletes, és nekem nem olyan. :\ Hiába hogy nem borotválom, mégse sima. Egy ideje elkezdtem estére bekrémezni egyszerű testápolóval és úgy tűnik jót tesz neki, mert már simább.

De hogy, vagy mivel tehetném babapopsi simaságúvá? Vagy mit csinálok rosszul? Ahogy itt a nyár egyre inkább zavar.. :\ Valaki segítsen! Előre is köszönöm!

15L

2012. jún. 16. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudom mire gondolsz, de nem tudom hogy lehet-e simává tenni.
2012. jún. 16. 17:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem baj. Az is megnyugtató hogy nem néznek hülyének.. :D Azért köszi :)
2012. jún. 16. 17:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincs mit köszönnöd! :) Bárcsak tudtam volna segíteni. Sajnálom, hogy nem tudtam. :( Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre! :) Első voltam.
2012. jún. 16. 17:58
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, neked is! :)
2012. jún. 16. 18:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem se sima és elég sötét is :(

Epilátort használok, szerintem ilyenkor ez még jobb, mint a borotva.

2012. jún. 18. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!