Ombré hajstílus. Szerintetek igénytelen?
Figyelt kérdés
Én mindig magamnak vágom és festem a hajam, rengeteg dicséretet kapok. Ám ebbe most nagyon bele fogtam. Művész-divat suliba járok szóval az ottani barátaim oda és vissza vannak a frizurámtól, mivel más országokban ez nagyon sikkesnek és divatosnak számít. Ám a többi "ehhez nem értő" ismerősöm meg mindig avval piszkál, hogy le van nőve a hajam.
2012. jún. 16. 13:37
1/9 A kérdező kommentje:
az "ehhez nem értőt" arra értettem, hogy nem minden nap a divattal foglalkoznak.
2012. jún. 16. 13:39
2/9 anonim válasza:
Ha Te jól érzed így magad, hát csináld. Amiket belinkeltél, azok teljesen rendben vannak, szerintem úgy néznek ki, mintha ha valóban direkt ilyennek csinálnák, és nem mint egy rossz lenövés!
3/9 A kérdező kommentje:
Nekem ugyan olyan mint az 1. képen, csak egyenes.
2012. jún. 16. 14:02
4/9 anonim válasza:
Hát.. én is hozzá nem értő vagyok akkor, mert nekem is úgy tűnik, hogy pár hónap után megpróbáltak a lányok házilag más hajfestékkel kísérletezni, de nem jött össze nekik. :)
5/9 anonim válasza:
KIT érdekel más véleménye? nekem nagyo tetszik ! egyedi,laza,stilusos ! semmi lenőtt haj nem jut erről eszembe.retardáltság.
6/9 anonim válasza:
Szerintem jól meg lehet különböztetni, hogy melyik a lenőtt haj és melyik az, amit direkt így festettek. Szerintem ezek nagyon szépek, egyáltalán nem ronda lenőtt hajhoz hasonlít.
Én nem ebben a divat szakmában vagyok, hanem tök átlagos fejjel mondom ezt.
7/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép tud lenni. Ami nekem néha igénytelennek tűnik, az a dip dye, de abból is láttam már jókat.
8/9 A kérdező kommentje:
Az nekem se tetszik (DD), pedig most nagy nagy divatja van. Szerencsére a magyar fiatalok kis hányada bevállalós, hogy ezt megcsináltassa.
2012. jún. 16. 15:06
9/9 anonim válasza:
Szerintem meg igénytelen, ha direkt ilyen, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!