Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ombré hajstílus. Szerintetek...

Ombré hajstílus. Szerintetek igénytelen?

Figyelt kérdés

Én mindig magamnak vágom és festem a hajam, rengeteg dicséretet kapok. Ám ebbe most nagyon bele fogtam. Művész-divat suliba járok szóval az ottani barátaim oda és vissza vannak a frizurámtól, mivel más országokban ez nagyon sikkesnek és divatosnak számít. Ám a többi "ehhez nem értő" ismerősöm meg mindig avval piszkál, hogy le van nőve a hajam.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. jún. 16. 13:37
 1/9 A kérdező kommentje:
az "ehhez nem értőt" arra értettem, hogy nem minden nap a divattal foglalkoznak.
2012. jún. 16. 13:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha Te jól érzed így magad, hát csináld. Amiket belinkeltél, azok teljesen rendben vannak, szerintem úgy néznek ki, mintha ha valóban direkt ilyennek csinálnák, és nem mint egy rossz lenövés!
2012. jún. 16. 13:51
 3/9 A kérdező kommentje:
Nekem ugyan olyan mint az 1. képen, csak egyenes.
2012. jún. 16. 14:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát.. én is hozzá nem értő vagyok akkor, mert nekem is úgy tűnik, hogy pár hónap után megpróbáltak a lányok házilag más hajfestékkel kísérletezni, de nem jött össze nekik. :)
2012. jún. 16. 14:15
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
KIT érdekel más véleménye? nekem nagyo tetszik ! egyedi,laza,stilusos ! semmi lenőtt haj nem jut erről eszembe.retardáltság.
2012. jún. 16. 14:18
 6/9 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem jól meg lehet különböztetni, hogy melyik a lenőtt haj és melyik az, amit direkt így festettek. Szerintem ezek nagyon szépek, egyáltalán nem ronda lenőtt hajhoz hasonlít.

Én nem ebben a divat szakmában vagyok, hanem tök átlagos fejjel mondom ezt.

2012. jún. 16. 14:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép tud lenni. Ami nekem néha igénytelennek tűnik, az a dip dye, de abból is láttam már jókat.
2012. jún. 16. 14:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Az nekem se tetszik (DD), pedig most nagy nagy divatja van. Szerencsére a magyar fiatalok kis hányada bevállalós, hogy ezt megcsináltassa.
2012. jún. 16. 15:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg igénytelen, ha direkt ilyen, ha nem.
2012. jún. 16. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!