Bánfi hajszesz jó hatással lenne a kopaszodásomra?
Sziasztok! Egy pár éve elkezdtem kopaszodni a homlokom felett két oldalt, viccesebben fogalmazva mikiegeresedtem, de még persze nem annyira vészes, hogy a fejem tetejéig érjen, de már eléggé látszik így 20 évesen. Eddig nem zavart, de már kezd zavarni, a hajam általában felnyírt, tehát mindig is a nagyon rövidet szerettem ,de már ez sem olyan jó, mert nagyon látszik, hogy kopaszodom. Úgy döntöttem, hogy még nem jön a nullás gép, inkább megnövesztem a hajam, azt mondják, hogy az úgy is jól fog állni az arcomhoz, nos már többször próbáltam növeszteni, de félúton el ment mindig a kedvem tőle, mivel olyan "csabzott" voltam. Most szeretnék valami serkentőhöz nyúlni, szerintetek a Bánfi jó választás lenne a gyorsabb haj növesztés céljából? Esetleg várható, hogy fog tőle nőni a hajam a kihalt részeken? (Azt nem tudom, hogy a hagymák is "halottak-e".)
Előre is köszönöm!
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!