Milyen frizurát tudnátok ajánlani egy derékig érő szőkésbarna hajra?
Figyelt kérdés
Nem igazán szeretném a hosszát rövidíteni, csak egy kicsikét, szeretném még meghagyni. :)
Ritkítani sem akarom, mert szeretem ha jó dús.
frufrut már próbáltam sokszor, de nem áll jól, kiskoromban még jó volt, már túlfiatalít, úgy néztem ki nemrég mint egy 12 éves :D pedig 17 vagyok.
Nem találok túl jó formákat az interneten, arra gondoltam, hátha itt tud valaki ajánlani egy jót. :)
2012. jún. 15. 15:38
1/5 anonim válasza:
Hát a derékig érőből nem igazán tudunk mit kihozni. Ritkítani semmiképpen ne ritkítsd, a fru-fru se divat már :) Egy szimpla alaphajvágást ajánlanék, amit lefele hosszabbodónak neveznek. Bár a fodrász meg fog szenvedni a hajhosszoddal az tuti :D google-ba írd be a vágás nevét :P
2/5 A kérdező kommentje:
Hmm értem, köszönöm a választ, azt hiszem tuodm mire gondoltál, a V alakú vágásra nem? :)
2012. jún. 15. 21:29
3/5 anonim válasza:
Fogsz egy kartonpapírt, vágsz belőle 2 csíkot. Egymás tetejére rakod, és a videón található módszerrel levágod a hajad. Papírral, igaz egyeneset vágsz, nem félkört, de nekem így is bevált.
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Érdekes, de a videóban sem csak egy sima kartonlapot használnak hozzá, de azért jó videó! Köszi!
De akkor mindenféleképpen a V alakú hajvágást ajánljátok?!
2012. jún. 17. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!