Tudtok v megoldást?
Figyelt kérdés
Tegnap találtunk egy ballagási frizurát a neten és az én frufrum nagyon hosszú volt hozzá így egy kicsit le kellet vàgni belőlle.De a kicsi nagyon sok lett és most rendes frufrum van ami nagxon tosszul àll nekem.Tudtok valami meg oldást vagy valamit hogy gyotsabban nőjön??S.O.S2012. jún. 15. 06:11
2/3 anonim válasza:
A ballagás hétvégén lesz? Mert ha igen, nincs az a szer, ami segít, hogy addigra megnőjön.
3/3 A kérdező kommentje:
Ma lesz a ballagás és tegnap történt :( Teljesen ki vagyok de az is segítség lenne ha gyotsabban mőne mert nem akkarok egész nyáron ilyen lenni!!
2012. jún. 15. 06:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!