Valami nagyon jo szer töredezett szőke hajra? A sztaroknak olyan szep hosszu szőke hajuk tud lenni. Mit tesznek ra?
Figyelt kérdés
Vagy akinek hosszu derekig erő szőke haja van annak hogy nő meg ilyen hosszura??2012. jún. 14. 23:34
1/7 A kérdező kommentje:
Gliss kur,loreal...semmitnem er:(
2012. jún. 14. 23:35
2/7 anonim válasza:
Nekem a Gliss kur használ, de ha neked nem, régen vettem egy nagyon tuti hajpakolást.
Fructis, nem volt vészesen drága, és elég sok van egy dobozban. Egy 4 ujjbegynyit használtam, és hihetetlen selymes volt tőle a hajam. Viszont hamar elfogyott, mert tesóm is rákapott.
3/7 anonim válasza:
Amúgy a hajam derékig ér(t) most le van vágva, de én nekem is bajom van, hogy szálkásodik a vége. Úgy nőtt meg, hogy rengeteget ápoltam balzsamokkal, minden mosásnál. És ha töredezett vágtam belőle egy keveset. 2-3 év alatt nőtt meg váll alá érőből derékig érőre.
4/7 anonim válasza:
A sztárok sem olyan szépek, csak a fényképen...viszont az ő hajukat rendszeresen ápolják szakemberek mindenféle csodaanyagokkal.
Otthoni használatra ajánlom a ricinusolajat. Mostanában nagyon felkapták, de tényleg sokkal jobb állapotú lesz a haj tőle. Este bekened, nejlonzacskót húzol rá, és valami kendőt, hogy melegen tartsd. Ha akarod, egész éjszakára rajta lehet, ha nem akarod, egy óra múlva mosd le.
5/7 anonim válasza:
Én szőke hennával festem, majdnem derékig érő a hajam. 8 hónapja nem voltam fodrásznál és csak minimális a "kár" + azt vetem észre, hogy amióta használom a festéket mintha javult volna :D egyébként heti 1x2x ricinusolajat dobok fel a hajamra:)*all night*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!