Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » El tudnátok mondani a vélemény...

El tudnátok mondani a véleményeteket a tetoválásokról?

Figyelt kérdés

az az igazság hogy szeretnék egyet a közeljövőben(16/F) de csak valami szolditat a vállamra és csak valami szolidat :D a kérdésem az lenne, hogy szerintetek ezek jól néznek ki?

[link] (legfelső)ilyen stílusban :D szerintetek jó? egyik ismerősömnek is van a karján és agyon tetszik :D

2012. jún. 14. 17:46
 1/7 anonim ***** válasza:
ha izmos vagy, akkor csináltass, de ha nem, akkor ne. Izmos fiúknak jól áll, nyüzügéken, vagy ducikon meg idétlen. Ha egy izmos pasin látok tetkót, mindig arra vágyom, hogy belemarjak olyan izgatóan, de a nyominger pasikon csak röhögök, ha tetkójuk van
2012. jún. 14. 18:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik, ha van valakinek tetoválása, de csak ha nem túl nagy és nincs televarrva. Az ilyen nonfiguratívak egyáltalán nem tetszenek, szerintem ha valaki varrat magára, akkor olyat csináltasson, aminek mondanivalója is van és kötődik hozzá. Most gondolj bele 70 évesen hogy néz ki egy tata ilyennel... Mert egy pl. egy farkas (most csak mondtam valamit) az még öregen is néz ki valahogy.

De ez csak az én véleményem. :)

22/L

2012. jún. 14. 18:12
 3/7 A kérdező kommentje:
nemvagyok egy bodybuilder de azért izomzatilag nem panaszkodom! :D ... és csak is olyat szeretnék csináltatni ami kötődik óhozzám egész életemre! :D köszi a segítséget :D
2012. jún. 14. 18:21
 4/7 SzilKa ***** válasza:
csak nonfit ne... lassan ciki kategória, eléggé kiment a divatból. Inkább találj ki valami értelmes témát, de kérheted tetováló segítségét is, hogy tervezen valami olyat, ami közel állna hozzád.
2012. jún. 14. 21:21
 5/7 anonim ***** válasza:
A nonfiguratív tetoválás a 90 éves elején élte fénykorát.Ezért látni rengeteg 30-as fószert ilyen tetkóval.Ma már kimondottam cikinek számít,szerintem semmiképpen se csináltass ilyet.
2012. jún. 14. 23:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a linkelt képek közül pont a legfelső a legvisszataszítóbb. Kifejezetten ciki kategória.
2012. jún. 15. 10:03
 7/7 A kérdező kommentje:
okok :D köszi a segítségeteket
2012. jún. 17. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!