Lányok linkelnétek képeket arról h milyen hajstílus tetszik nektek kb?
[link] /sexy+medium+curly+hairstyle+for+man+with+very+long+side+bangs.jpg.html
A linket vond össze egy esc-el, és úgy fog működni, kettészedtem, hogy ne legyen "..." a vége.
Nekem ez, meg ennek a típusnak a változatai jönnek be, de annyira, hogy jobban megfordulok ezek után, mint bármilyen egyéb testi adottsággal megáldott pali után. Nekem nagyon fontos a haj, és csak a hosszabbak tetszenek. A páromé tökéletesen ugyanilyen, mint a képen csak kávébarna, majdnem fekete és őrjítően jól néz ki. IMÁDOM! Emiatt vettem észre anno :D
A hajam . hu télleg női hajat hozbe, onnna nem lehet linkelni nem azt adja amit kéne (tapasztlat) am nem pontozok l senkit de lenne egy kérdésem ez milyen itt találtam valaki linkelte:
mindegy,nem számít,nem halok bele:)
úgy csináld, hogy rákattintasz jobb gombbal a képre -> tulajdonságok, és azt a linket illeszd be ide,ami ott van és akkor biztos nem fog női hajakat beadni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!