Gyantázás? Szerintetek milyen lehet?
Figyelt kérdés
Láttam egy házilag készített cukorgyantát(víz,cukor,citromlé),nem tudom,hogy milyen lehet a hatása.Szerintetek a házi gyanta is úgyan olyan jól kiszedi a szőrszálakat mint a boltban kapható?Köszi a válaszokat:)2012. jún. 14. 17:15
1/1 anonim válasza:
Szia én már 1 éve csak ezt használom. Ha segítség kell, szólj priviben. Az elején elég macerás lesz elkészítened, ehhez is rutin kell. Ha nem találod el az arányt, dobhatod ki, vagy mégegyszer neki kell futnod pótolva a cukrot, vagy a vizet. (attól függ híg e vagy kemény a cucc) Viszont ha már ügyi leszel, nagyon fogod szeretni, mert semmi bőrirritációt nem okoz, és igen, 100%-ban kihúzza a szőrszálakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!