Hogyan kell használni a ricinusolajt?
tudom hogy sok más ilyen kérdés van, de mindenhol mást írnak. olyat is olvastam hogy kevernek hozzá valamit. egy kis segítséget kapok?
15 f
Azért írják másként, mert máshogy használják. Mindegyik jó tanács és beválhat.
Neked kell kitapasztalni, hogy a te hajadnak hogy a legjobb.
Fiú létedre gondolom nem töredezett a hajad, hiszen - remélhetőleg - nem használsz túl sok hajformázó eszközt (pl. hajvasaló). A cél gondolom, hogy gyorsabban nőjön a hajad, ezért szerintem neked elég, ha a ricinusolajat önmagában használod, így is nagyon hatásos!
Azért szokták keverni más olajjal (pl. kókuszolaj, olívaolaj), mézzel, vagy tojássárgájával, mert ezek nagyon jól táplálják, ápolják a hajat, ahogy a ricinusolaj is. A száraz hajra pedig nagyon jó ez. Ezenkívül szokták néhányan napraforgóolajjal is keverni, ennek nem az ápolás a funkciója, inkább az, hogy hígabbá válik az olaj és könnyebb lesz felvinni. Ez mondjuk a hosszú hajú lányoknál kedvező, ezért szerintem neked erre sem feltétlenül van szükséged.
Második voltam.
Ezek szerint hosszabb hajad van.
Akkor tisztázzuk le, a ricinusolajat haj gyorsabb növekedése vagy ápolása miatt szeretnéd használni?
Ha gyorsabb növekedést szeretnél a hajtőre kend, ha ápolni akarod, akkor pedig a hajhosszra. Ha ápolás a cél, akkor én ajánlom a mézet és/vagy olívaolajat hozzá, ugyanis ezek is nagyon jól ápolják, táplálják a hajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!