Festett fekete hajba vörös melír?
Figyelt kérdés
Feketével festem a hajam már régóta de előtte le volt szivatva az egész szőkére és mindig ledobja a feketét sötétbarnára, olyan nagyon sötétbarnára, de most készülök megint feketével festeni és arra gondoltam fel kéne dobni valamivel. Élénk vörös melírt szeretnék bele. Mennyire kéne leszivatni hogy befogja a vörös? Teljesen világos szőkére?
Ilyet szeretnék:
2012. jún. 12. 09:05
1/3 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen a hajam, frufruban voltak ilyen tincsek, de szerintem nem éri meg. Én konkrétan nem vörössel kentem (attól még nehezebb megszabadulni mint a feketétől...) hanem piros hajszínezővel, de 1 hét után rózsaszín lett, úgyhogy lemondtam róla.
2/3 anonim válasza:
Szerintem a linken póttincsek vannak a hajban. De ha mégis megcsinálja fodrász ilyenre (sima hajfesték erre nem jó), mosáskor a piros nagyon kopik, és a fekete is befoghatja, ha gyengébb minőségű és ereszti a színét. Utánfestés meg szinte lehetetlen, úgyhogy...
3/3 A kérdező kommentje:
Aha értem. Tehát akkor ez ilyen 1 alkalmas dolog :D köszi szépen :)
2012. jún. 12. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!