Hol tudnék venni Ilcsi termékeket? Pesten.
Figyelt kérdés
Kövirózsa habkrém-et... És kb mennyibe kerül?2009. júl. 3. 17:49
1/10 anonim válasza:
www.ilcsi.com itt referencia kozmetikák,és megkeresed azt a kerületet ami neked kell. ezekben lehet csak őket kapni,árlistát meg googlben meglehet találni, azthiszem utoljára áprilisban változott.sok sikert!
2/10 A kérdező kommentje:
És simán besétálok egy ilyen kozmetikába, megbeszélem vele, hogy rendeljen egy tök ismeretlennek, vagy hogy megy ez?:S
2009. júl. 3. 18:55
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Nahát, amit belinkeltél azt én írtam :)
A kérdezőnek mondom, kattincs a linkre,és olvasd el a választ.
Nem akarom mégegyszer leírni!
5/10 anonim válasza:
a besétállásig jo...de álltalában még rendelni se kell mert van:D (elsö vállaszoló)
6/10 anonim válasza:
Amúgy itt hol van kereső? Nem tudom :-(
7/10 anonim válasza:
itt az oldalon? ott ahol a kategória van megjelenítve, alatta.
8/10 anonim válasza:
Ezúton is köszi a választ, a kérdést meg én írtam ki, amit belinkeltem :DDDD
Úgy látom nem köszöntem meg a végén a te válaszodat, azért teszem meg most :DDD
elnézést, hogy kicsit off.
9/10 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló!
Megkérdezhetném, hogy az Ilcsi termékeket mennyiért veszed és mennyit kell az utiköltségre ráfizetni?
10/10 Dreamworld válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!