Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ugye nem árt, ha citromlével...

Ugye nem árt, ha citromlével kicsit kiszőkítem a hajam?

Figyelt kérdés

Citromlével szeretnék pár tincset kiszőkíteni a hajamban. Nagyon el fog roncsolódni, vagy semmi baj nem lesz belőle?

Esetleg más házi készítésű szőkítő hatást ismertek? Ami nem roncsolja a hajat.

2012. jún. 11. 17:52
 1/3 anonim ***** válasza:

A kamilla tea, a hársfatea és a méz is világosítja a hajat. De csak az eleve szőke, illetve szőkésbarna hajat szőkíti minimálisan.

Én a citromot e célból nem annyira preferálnám, tartanék tőle, hogy a citromsavtól még jobban kiszárad a hajam. Talán ha kamillateával kevered oké, de mindig ápold a hajad megfelelően.

Én mondjuk elsősorban a mézet próbálnám ki, hiszen az nem hogy nem roncsolja a hajat, nagyon jól táplálja. :)

17/L

2012. jún. 11. 17:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezek a módszerek annyira gyengék, hogy szinte észre sem fogod venni a hajadon a változást, ill. csak hetek-hónapok után.
2012. jún. 11. 18:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Nekem szőkésbarna hajam van és vannak benne itt-ott szinte platinaszőke tincsek, amik kiskoromból maradtak még meg :D csak szeretnék benne pár világosabb csíkot.
2012. jún. 11. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!