Mit csináljak a hajammal? Milyen sampon kéne vagy mi lenne a teendő?
Figyelt kérdés
Szóval:
Közepesen hosszú hajam van,általában összefogva hordom.
2 nap alatt zsíros lesz,elég durván és ráadásul korpás is,viszket a fejem elég sokszor.Sokféle sampont próbáltam már,de nemigazán váltak be. Baba sampon és balzsam,Fructis,Head and.. nemtudom hogy kell leírni.. és hajmosás után nehezen fésülöm.
Az oké,hogy hagyjam kibontva,vágassak belőle,bőrgyógyász még annak idején kénes sampont adott,az se jó. Fodrász ötletével ecetes vízzel is öblögettem,nagy nulla...
Szóval milyen sampon?
2009. júl. 3. 14:06
1/5 anonim válasza:
Én nekem a dove sampon és balzsam vált be:)
2/5 anonim válasza:
nekem is iszonyatosan viszkedett a fejbőrőm.. de aztán kipróbáltam a head&shoulders Sensitive sampont, és vettem hozzá egy Schwarzkopf Golf balzsamot amiben 7 Gyógynövény is van.. és azóta nem zsírosodik , és nem is viszked.. sztem próbáld meg te is:)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi ötleteket,ki fogom próbálni őket. Remélem lesz látszatja. :-)
2009. júl. 3. 15:41
4/5 A kérdező kommentje:
14:58-as hány mosás után vetted észre a változást?és milyen időközönként mostad az új "szerrel"?
2009. júl. 3. 15:42
5/5 anonim válasza:
hát igazándiból első második mosás után feltünő volt h nem viszked..:D és általában 3 naponta mosom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!