Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek a teljesen szőrös...

Szerintetek a teljesen szőrös has, a csupasz has, vagy az a has amelyiken csak egy csíkban van szőr a vonzóbb, szexibb?

Figyelt kérdés
és melyik a ciki és visszataszító?

2012. jún. 10. 13:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Gondolom férfiakról beszélünk. A csíkosért megbolondulok, de a teljesen szőrös is jó. Csupaszt nem szeretem.
2012. jún. 10. 13:16
 2/9 anonim ***** válasza:

Olyan természetes úton nincs, hogy csak egy kis csíkba legyen szőrös a hasa, kis apró, pihék vannak még attól. :D De kétségkívül számomra ez a legvonzóbb!!

A csupaszt inkább hagyjuk is, nekem visszataszító. Az egész szőrös pedig egy egészséges határon belül oké.

17/L

2012. jún. 10. 13:49
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
ha jó a pasi, akkor mindegy :)
2012. jún. 10. 13:57
 4/9 anonim ***** válasza:
csík, vagy csupasz. a szőröst nem szeretem
2012. jún. 10. 14:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Szőrös, de ne legyen túlzottan az, de legyen rajta szőr mindenképp.

Csupasz semmi esetre sem, az nem férfias!

Én eleinte amikor pasit választottam, mindig megnéztem hogy olyan-e a has, ahogyan én elképzeltem. És eddig mindig jól beleválasztottam. :)

2012. jún. 10. 16:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem a csíkban tetszik. A teljesen szőrös pedig nem tetszik
2012. jún. 10. 21:59
 7/9 anonim ***** válasza:
A csík a legszexibb :)
2012. jún. 10. 22:10
 8/9 A kérdező kommentje:
leginkább 15-17 éves lányok véleményére lennék kíváncsi,de minden válasznak örülök :)
2012. jún. 11. 15:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha a pasi oké, akkor tulajdonképp mindegy, de egyébként szerintem is a szőrös vagy a csík a tuti.

17/l

2012. jún. 16. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!