Mivel tudom levenni a gyulladást az orromról?
Figyelt kérdés
Gondolom be van gyulladva,állandóan piros ezért púdereznem kell,de nem a púdertől olyan,inkább mert zsiros a bőröm,de már ezer egy cuccot kipróbáltam rá,azt is csináltam hogy semmit nem teszek rá de az sem segitett.Nem tudtok valamit amivel megoldhatom?Valaki van még igy?2012. jún. 10. 09:22
1/2 anonim válasza:
Az orrom nekem is pirosabb egy kicsit, mint máshol a bőröm. Én korrektorral szoktam elfedni, nálam ez nagyon jól működik. :)
Egyébként a kamilla tea nagyon jó gyulladáscsökkentő, ha valóban gyulladt, akkor kamilla teával ecseteld.
17/L
2/2 anonim válasza:
3%-oshidrogén-peroxid nagyon jó ecsetelőnek.Szépen leszárítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!