Hogyan szőrtelenítsek?
Sziasztok! Az a problémám, hogy eléggé sűrű, erős és sötét a szőröm mind a lábaimon, mind a bikini vonalamon. Ha krémet vagy borotvát használok egy-két nap után ismét szőrtelenítenem kell. Ráadásul szőrbenövésre is hajlamos vagyok, amik aztán ronda sötét hegeket hagynak és nagyon lassan múlnak el. A bikini vonalamat próbáltam már gyantázni, de kb semmit sem szedett le, még fel sem tudtam tépni normálisan. (Bár lehet, hogy én fogtam ki mindig rossz gyantákat.) A lábamon epilátort használok az úgy ahogy bejött, de idegesít, hogy nem tudom leszedni az összes szőrt, mindig kimaradnak részek pedig külön figyelek.
Szeretnék elmenni kozmetikushoz, de sajnos rendszeres járásra nincs pénzem. Mit kéne csinálnom?
Szerintem tényleg a kozmetikusban a jövőd, ha már ritkult valamennyire a szőr utána ismét próbálkozhatsz házilag, de mint lájtjuk így nem fog menni.
Én az epilátor által kihagyott foltokat szemöldökcsipesszel szedem álmatlan óráimban, de lehet csak én vagyok ilyen hardcore:D
én epilálom a bikinivonalam, kicsit fájdalmas ugyan, de "tartós". ha kicsi a fájdalomküszöböd, mindenképpen a legjobb módszer.
lábaimra pedig borotvát használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!