Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Holnap fordrász, úristen...

Holnap fordrász, úristen mitcsináljak?

Figyelt kérdés
Szóval az van hogy holnap fodrászhoz megyek és most fekete a hajam voltmár minden fajta,szőke,barna,melírozott szóval mindenféle,de most ez a fekete van ami kicsit kiivan már kopva, de szeretnék világosbarnát,de a fodrász azt mondta meglehet csinálni de száraz lesz tőle nagyon,max akkor lenne jó , meg akkor nem törne el ha vágatnék belőle,de vágni meg nem akarok mert évek óta növesztem és sajnálnám.Ti mit tennétek megcsináltatnátok vagy sem??
2012. jún. 8. 15:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne világosbarnára festesd először hanem csak sötétre, és vágass belőle, mert különben nem lesz szép, és nem fog nőni. Ha évek óta növeszted, akkor csak nem olyan rövid, hogy tragédia legyen levágatni belőle 5 cm-t.:)
2012. jún. 8. 16:02
 2/5 A kérdező kommentje:
de akkor is le kell szivatni nem??? :S és am szerinted nagyon tönkre menne ha világos barnára festeném?? hátam közepéig ér kb.:)
2012. jún. 8. 16:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha fekete volt akkor mindenképp le kell szivatni, ami biztos hogy nagyon tönkre fogja tenni, száraz lesz és töredezett.
2012. jún. 8. 16:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha kiszivatod akkor utána kend ricinusolajjal, az jó lesz rá szerintem, hamar helyrerakja. Használj hajpakolást meg mindenféle cuccot rá ami száraz, töredezett hajra van.
2012. jún. 8. 16:54
 5/5 anonim ***** válasza:
itthon szívattam le a feketét és semmi baja a hajamnak, viszont amikor fodrásszal melíroztattam nagyon sok letört
2012. jún. 8. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!