Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon kipattog a bikinivonala...

Nagyon kipattog a bikinivonalam a borotválástól/epilálástól, szőrbenövések keletkeznek ez miatt ott. Mit tudok ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

Zavaró nagyon, nyáron bikiniben is rosszul érzem magam, mert látszik, hogy piros pöttyös... Volt hogy ez miatt francia bugyis bikinit vettem, de azt meg nem találtam kényelmesnek, és nem is az én stílusom. Mit tudok csinálni, hogy ne pattogjak ki, és ne legyenek szőrbenövéseim?

Kérlek segítsetek!

19/L

2012. jún. 7. 17:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
én erre 8 éve keresem a választ... :( :(
2012. jún. 7. 18:10
 12/23 A kérdező kommentje:
Ha borotválom, akkor meg már másnap kezd látszani, hogy nő vissza a szőr, az sem jó megoldás. Augusztusban megyünk külföldre nyaralni, és nem szeretnék minden alkalommal ezzel szenvedni, ha lemegyünk a tengerpartra.
2012. jún. 7. 18:10
 13/23 anonim ***** válasza:
55%
Nagyon feltűnően kipattog? Nagyon látszik, ha sima bugyiban vagy? Lehet, hogy más nem is venné észre:)
2012. jún. 7. 18:15
 14/23 anonim ***** válasza:
akkor hagyd kinőni. hagyj neki 1,5 hetet és epiláld le. Az alatt a 1,5 hét alatt lefekvés előtt egy kis kamillával mosd át a biki vonalad, hogy véletlenül se gyulladjon be. Aztán indulás előtt egy nappal epilálj. Ha jól megpuhítod epilálás előtt a bőröd, akkor tuti nem pattog ki. Nekem se szokott. Bekenem testápolóval és hagyom 20 percig beszívódni,, utána epilálok és nem nagyon vannak pöttyök. ezt addig ki is tudod próbálni!
2012. jún. 7. 18:15
 15/23 anonim ***** válasza:
vegyél francia bugyis fürdőrucit
2012. jún. 7. 18:16
 16/23 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos sima bugyiban is látszik :/ Tele vagyok önbizalommal, de ha bikiniben/fehérneműben vagyok, mindjárt nem érzem magamat "olyan jónak", és szégyenlem. Napozni is úgy szoktam, hogy felhúzom a lábaim, így pont eltakarja a bikinivonalamat a combom, csak ugye ott akkor nem barnulok le :D

Ez a kamillás, testápolós megoldás pedig nem is rossz, kipróbálom majd! :)

2012. jún. 7. 19:51
 17/23 A kérdező kommentje:
francia bugyis bikinikből meg sajnos nincs akkora választék, mint a sima bugyisból, meg amúgy sem szeretem őket annyira.
2012. jún. 7. 19:52
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ebben nincs semmi szégyellni való. Nem tehetsz róla, hogy ilyen. Érthető is, hogy zavar. De férfiként mondom, hogy engem ez nem befolyásolna, ha tetszenél:)
2012. jún. 7. 20:02
 19/23 A kérdező kommentje:
Fú, hát nekem kicsit illúzió romboló lenne, ha látnék egy dekoratív lányt, és szőrbenövéses lenne a bikinivonala :D
2012. jún. 7. 20:04
 20/23 anonim ***** válasza:
De, ha azon kívül minden stimmel?:) Akkor ezért hagyni kéne futni?:D
2012. jún. 7. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!