Szeplőket lehet csinálni?
Ha szeplős szeretnék lenni mit kell tennem. Sajnos nem hozza ki rajtam őket a nyár mivel nem vagyok szeplős de szeretnék az lenni. Tehetek ezért valamit?
Festeni nem szeretném magam, annyit nem ér. Természetes szeplőket szeretnék. Már ha ez lehetséges.
Hehe :) kár hogy ez így nem működik. Mindenesetre ezért nem kínzom magam leégéssel (párszor már volt benne részem de nem lett tőle egy fia szeplőm se)
Jó annak akinek terem ilyesmi magától :)
Miért? Szerintem nagyon jól néznek ki. Feldobják az unalmas arcot és adnak egy kis szexuális töltést is neki.
Rákeresek a googleban és ezeregy tippet kapok, hogy tüntessem el őket, de egyet sem, hogy hogy tudnék akár csak imitálni viszonylag tartósan néhányat.
Nem fáj és a legtöbb normális srác akit ismerek szereti a szeplős lányokat :) nem is értem, hogy akinek van az miért meszeli magát. Kár hogy nem lehet elcserélni az ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!