Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeplőket lehet csinálni?

Szeplőket lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Ha szeplős szeretnék lenni mit kell tennem. Sajnos nem hozza ki rajtam őket a nyár mivel nem vagyok szeplős de szeretnék az lenni. Tehetek ezért valamit?

Festeni nem szeretném magam, annyit nem ér. Természetes szeplőket szeretnék. Már ha ez lehetséges.

2012. jún. 7. 14:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Régebben én sem voltam szeplős, de előző nyár óta kijött egy pár a vállaimon, és egy pár picike az orromon, amúgy is fehér bőrű vagyok, a sok leégéstől jönnek ki állítólag, aztán pedig minden nyáron a napsütésre megerősődnek, most nem azt mondom, hogy minden hétvégén feküdj ki és égj rákvörösre, mert annak nem csak szeplők, de akár bőrrák is lehet a következménye, szóval vagy lesznek szeplőid maguktól vagy szerintem ne erőltest, vagy ha gondolod én elpostázhatom az enyéimet! :)
2012. jún. 7. 14:23
 2/4 A kérdező kommentje:

Hehe :) kár hogy ez így nem működik. Mindenesetre ezért nem kínzom magam leégéssel (párszor már volt benne részem de nem lett tőle egy fia szeplőm se)

Jó annak akinek terem ilyesmi magától :)

2012. jún. 9. 16:20
 3/4 anonim válasza:
Nekem vannak szeplőim igaz nem sok csak az orromnál és a szemem alatt de senkinek nem kívánom . Szerintem te se akarj.
2012. aug. 22. 14:53
 4/4 A kérdező kommentje:

Miért? Szerintem nagyon jól néznek ki. Feldobják az unalmas arcot és adnak egy kis szexuális töltést is neki.

Rákeresek a googleban és ezeregy tippet kapok, hogy tüntessem el őket, de egyet sem, hogy hogy tudnék akár csak imitálni viszonylag tartósan néhányat.

Nem fáj és a legtöbb normális srác akit ismerek szereti a szeplős lányokat :) nem is értem, hogy akinek van az miért meszeli magát. Kár hogy nem lehet elcserélni az ilyesmit.

2012. aug. 30. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!