Az gáz ha alig van rajtam szőr láb, mellkas (nem borotválom ) és az arcomon is alig látszik a borosta szinte sima? Teljesen 23 éves srác vagyok
Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 22:21
11/13 anonim válasza:
Nem gáz, mert nem tehetsz róla. A borotválnád a lábad stb az szerintem gáz lenne. Fogadd el magad így, mert nem tehetsz ellene semmit. Max. valami hajvitamint tudsz szedni, nekem attól minidg gyorsabban nő a szőröm is sajnos. :)
12/13 anonim válasza:
Én, mindent megadnék, ha elmúlna rólam minden szőr. Legalább nem kellene hajat vágni havonta, borotválkozni naponta. A szőr egy dolog, amiért nem szeretem magam.
13/13 gumipapucs válasza:
ha punci van a lábad között ne csodálkozz
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!