Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi lehet ez? (kép) nagyon csúnya

Mi lehet ez? (kép) nagyon csúnya

Figyelt kérdés
Nagyon csúnya az arcom, segítsetek mi lehet ez?
2012. jún. 6. 21:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
kép nélkül nehéz lesz megmondani
2012. jún. 6. 21:32
 2/15 anonim ***** válasza:
na hol van a kép?
2012. jún. 6. 21:33
 3/15 A kérdező kommentje:
2012. jún. 6. 21:35
 4/15 anonim ***** válasza:
Ezzel menj el bőrgyógyászhoz, és ne kenegesd semmivel, nehogy többet ártson, mint használ, lehet, hogy csupán valami ételtől, vagy vegyszertől lett menj orvoshoz, és bárki bármit tanácsol ne hallgasd meg. Leány, az arcodról van szó! Addig, míg orvos nem látja még szappannal se mosd, mert még az is ártalmas lehet!
2012. jún. 6. 21:40
 5/15 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ:)) igen holnap megyek!
2012. jún. 6. 21:42
 6/15 anonim ***** válasza:

óó szegénykém..ez most jött elő..lehet valami vegyszertől bőrirritáció, , vagy allergiás vagy valamire, de ezt előttem is írták..

menj tényleg dokihoz, addig pedig ne bántsd

inkább feküdj le gyors aludni, addig sem ezen idegeskedsz!

fáj is amúgy?

2012. jún. 6. 21:43
 7/15 anonim ***** válasza:
Mennyi idő alatt jöttek ki? Ez sajnos akne is lehet:S
2012. jún. 6. 21:45
 8/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem akné, nekem vannak pattijaim, de azok nem így néznek ki. Szerintem is valami allergia lehet csak.

Amúgy nekem is volt 2x ilyenem (vagy valami hasonló), csak a nyakamon, a fél nyakamat beborította, én nem mentem vele orvoshoz, mert egy héten után mintha letörölték volna rólam, nyom nélkül elmúlt. Kívánom, hogy jövő héten ilyenkor neked se kelljen aggódni e miatt!

Majd holnap írd meg, hogy mit mondott a bőrdoki!

2012. jún. 7. 00:56
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen:(

Hát igen elég súlyosan néz ki, most megyek a háziorvosomhoz, utána meg bőrgyógyászatra..(gázos a helyzet és remélem minél hamarabb eltűnnek..:SS

Igen fáj..:// mintha lenne benne valami amikor hozzá érek mert "szúrós" érzés...:OO

2012. jún. 7. 14:26
 10/15 anonim ***** válasza:
És???
2012. jún. 7. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!