Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Igaz hogy ha sok öngyujtotolto...

Igaz hogy ha sok öngyujtotoltogázt szivok gyorsabban nö a hajam?

Figyelt kérdés
csak olyanok ijranak aki nem oltogatni akarnak, köszi
2009. júl. 2. 12:40
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
engem nemérdekel senki, az ö hulyesége miatt lesznek gondok, és mégeccer mondom TUDOM H MI A GÁZ TUDOM MI A HATÁSA, ÉREZTEM MÁR csak annyi volt a kérdésem h télleg jól nö e töle.. ennyi..
2009. júl. 3. 00:37
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
te-ur-isten. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2009. júl. 3. 01:34
 13/22 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Hány éves vagy? Ugye ezt tényleg nem kérdezted komolyan? hogy valóban nőne-e a haj a gáztól??!!!űűűűű

De tzdod mit, próbáld ki! :D

2009. júl. 3. 06:32
 14/22 A kérdező kommentje:
nemigaz... hogy lehetnek ilyenek az emberek? SZIVTAM GÁZ SZIVTAM MINDENT AMIT LEHET KB.. NEMKÉREK HOZZÁ KOMMENTET H ILEN MEG OLYAN OSTOBA VAGYOK MERT NEMÉRDEKEL A VÉLEMÉNYED.. MÉG MINDIGNEMÉRTITEK H MIVOLT A KÉRDÉS????
2009. júl. 3. 09:47
 15/22 anonim ***** válasza:

Igen értjük a kérédsedet. Az volt, ha gázt szívól, akkor gyorsabban nő-e a hajad.

Nos bevallom, nem tudjuk, de te se , mert akkor nyílván nem kérdezted volna meg.

Erre én is kíváncsi vok. :D

Akkor itt a legjobb alkalom, próbáld ki. Aztán majd besztámolsz rólla, mit tapasztaltál .D :D

2009. júl. 3. 10:24
 16/22 A kérdező kommentje:
igazabol amikor utoljara szivtam gázt akor még nemérdekelt h nö e a hajam xD szal mjad vmikor ha eljutok a boltig leirom a tapasztalataimXDXD
2009. júl. 3. 11:53
 17/22 anonim ***** válasza:
11%
Hát erre nagyon kíváncsi vagyok. Csak nehogy a korházban kössél ki xD :D
2009. júl. 3. 13:00
 18/22 anonim ***** válasza:
61%

[link]

[link]

hogy mások is tanuljanak belőle :'(

2009. júl. 3. 13:11
 19/22 anonim ***** válasza:
61%

Én pontosan tudom, hogy ha valaki töltőgázt szív be, halált is okozhat,sok eset volt már erről a tv-ben is, de sajnos e kérdező ezt nem tudja, vagy ha igen , akkor is van olyan osotoba, hogy feltegye ezt a kérédst ezen az oldalon, amit gyerekek is látogathatnak.

Ha ennyi esze van, akkor csak szívja.

Egyébként nagyon kíváncsi vagyok, hogy a kérdező vajon hány éves lehet??????

2009. júl. 3. 13:58
 20/22 A kérdező kommentje:
mégcsak 3szor irtam le h tudom miaza töltögáz tudom mitokoz igazabol nemértem h mért az én koromat firtatjátok, amikor nektek nincs akkora szintetek h a kérdésre irjatok a valaszokat..
2009. júl. 3. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!