Mennyi ideig tart, ha befestetem a szemöldököm? meddig marad olyan, kb?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 26. 11:44
1/10 anonim válasza:
Szerintem kb egy hétig tart, fokozatosan kopik ki, de elég csúnya, amikor már veszít a színéből.
2/10 anonim válasza:
Azért az előző hozzászólónak nincs igaza sztem. Nekem elég világos, majdnem szőke a szemöldököm, havonta festetem, de azért a 1 hónap után nekem már mindenképpen kell. Tényleg fogozatosan kopik ki, de egyáltalán nem csúnya, hogy kopik. Attól is függ, hogy mennyi ideig marad meg a színe, hogy mennyiszer éri víz (pl ha rendszeresen úszol biztos hamarabb kikopik) ill az arctisztítód mennyire koptatja. Erre majd rájössz a gyakorlatban. Sztem próbáld ki.
3/10 anonim válasza:
nekem sötétbarnára szokta a kozm. festeni, és tényleg nagyon csúnya mikor kopik. Nem is festetem már egy ideje, mert nem tudok mindig a kozm-nál ülni. Sztem a világos vagy szőke máshogy működik a kopásnál.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a válaszokat, és még azt szeretném megkérdezni, hogy mennyibe kerül egy ilyen festés?
2008. ápr. 26. 15:27
5/10 anonim válasza:
Én 2x 3x festettem kozminál sötétbarnára. Kb. 5 napig szép. Nem csúnya mikor kopik, nálam egyszerűen csak eltűnik, és visszajön az eredeti szemöldököm. Én 550-ért festettem.
6/10 anonim válasza:
Kb. 500 körül van és két max 3 hétig tart.
7/10 anonim válasza:
Én saját magamnak festem évek óta. Kb 2 éve vettem hozzávalókat max 1000 ft értékben, és 2-3 hetente befestem.
Kis gyakorlás kérdése az egész, és mindig ápolt így a szemöldököm, nem kell arra várni, hogy mikor ér rá a kozmetikus.
8/10 anonim válasza:
vettem már olyat ami 1hétig tartott de a mostani 2-3hétig jó,én is magamnak csinálom
9/10 anonim válasza:
Megosztanátok velem, hogy mit kellene venni hozzá és hogy hogy kezdjek neki?előre is köszönöm
10/10 anonim válasza:
Fodrászcikkesbe kell bemenni, olcsón megkapod, és rengeteg időre elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!