Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek mennyi idő alatt...

Szerintetek mennyi idő alatt fog megnőni a hajam mell alatt érőre?

Figyelt kérdés
most a mellem teteéig ér a vál alatt kb 5-6 cm rel.Én mell alattira akarom egy 3-5 cm-rel.Mennyi idő alat fog megnőni?(egészséges dűs jól ápllt mindíg balzsamozott hajról van szó kicsit száraz de folyamatosan kezelem.)

2012. jún. 5. 16:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egy jó fél év kb., ha addig nem vágatsz belőle, de ez attól is függ, mennyit nő a hajad havonta...
2012. jún. 5. 17:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Minimum fél év, de ha lassan nő a hajad, lehet, hogy egy év.
2012. jún. 5. 18:32
 3/4 anonim ***** válasza:
használj BÁNFI hajszeszt. Olcsó(800Ft) dm-ben, patikákban lehet kapni:) Attól nő(tapasztalat)! Rem. segítettem
2012. jún. 6. 00:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a világon semmit nem segített a bánfi. De sokaknak igen, szóval megpróbálni érdemes.
2012. jún. 8. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!