Melyik az az önbarnító, amelyik nem sárgít? Már mindent kipróbáltam, és hát a fehér szeplős bőröm sárga lett mindegyiktől. Most a DM-es barnítót használgatom véknyan, de az is olyan, mint a többi. Létezik valami jobb?
Köszönöm mindenki válaszát! A szolival kapcsolatban egy értelmes sem volt, pláne az 1 órás. Valamikor szoliztam, egyetlen alkalommal sikerült magamhoz képest barnának lennem olyan 10 évvel ezelőtt, de az 30 ezerbe került és kb. 3 hónapba, meg szereztem szoligombát, ráncos lett a dekoltázsom, tiszta száraz a bőröm és öregedett az arcom. Alig tudtam helyrehozni a bőröm. A szemem alatt mai napig ráncos, és mániámmá vált, hogy egyszer ha lesz pénzem, valamilyen plasztikai eljárással megcsináltatom.
A lábszáram sosem barnult, sőt egyszer annyira megégtem, hogy másodfokú égési sérüléseim lettek az egész lábamon a combomtól.Nemcsak vörös volt, hanem nagyon durván bedagadt mindkettő és kezelésre szorult.Azóta száraz, helyrehozhatatlan. Viszint megtaláltam a legegészségesebb megoldást, amitől nem vagyok sárga, mint a krémektől.Olyannyira természetes barna vagyok, hogy gyönyörű, és pont annyira sötét a színem, amennyire én akarom. Azóta ezzel foglalkozom, ez lett a munkám, és a sok szolis is ezt választja inkább, mert eleve aloét tartalmaz a barnító anyag, melyet felviszek a bőrre. A barnulást gyümölcskivonatok segítik, és a barnaság felszívódását a bőr 25%-ba a cukornádkivonat éri el. Nem igényel sokkal több bőrápolást mint a szoli, viszont a bőr nagyon meghálálja. A krémekkel ellentétben nem büdös (legalábbis én egyiknek a szagát sem bírtam), és a kezelés után azonnali a barnaság, ami nem jön le zuhanyzáskor. Ez a barnulási forma nagyon igényli a bőr hidratálását, mert a szárazabb bőr gyorsabban hámosodik (kopik), így a szín megőrzése tovább kitolható. Az olyan fehérbőrű vendégeim amilyen fehér én is vagyok mind azt mondják, hogy sosem voltak olyan barnák a kezelés előtt semmitől. Sok fehér bőrű le tud barnulni a napon, nekem az sem sikerült. Ja egyszer-kétszer kis topban lebarnult a dekoltázsom, de akkor is úgy néztem ki 20-on évesen, mint egy 40-es.Szóval megtaláltam a tökéletes megoldást.Elsőre drágának találtam, mert hetente kell ismételni, de már egyénreszabottan készítek testápolókat a vendégeimnek. Mindenkinek olyan színt keverek, amivel barnítottam, ezáltal elég 2-3 hetente eljárni a barnytó kezelésekre, valmint ha véletlenül előfordul foltosodás (ami max. hónaljnál szokott), akkor a krémmel korrigálja magának.Kiszámolgattam mennyit költöttem szolira. Én ha egy hétig nem mentem, akkor totálisan kifakultam, mintha sosem jártam volna. Heti 2 alkalommal kellett jármom 10-12-15 percre ahhoz, hogy megtartsam a már elért színt, de sajnos sokszor megégtem a rendszeres szolizás mellett is. Ha egy héten csak egyszer mentem, akkor meg nem is fogott (csőcserés Kiwisun),plusz mindig kijött a herpeszem, a szeplőket ne is említsem!
Most heti egybarnítással TERMÉSZETES barna színem van, a vendégeim mindig dícsérnek. Az hogy visszajárnak hozzám barnulni mindent elárul...
Szolisok! Tudom, hogy néha kifejezetten jól esik, ellazít a gépben szó szerint fonnyadni, de 31 évesen 15 év (nem folyamatos) szolizás után nagyon-nagyon nem ajánlom! Tizenévesen nem látszik rajtatok, vagyis sajnos mások látják...,de 25 felett fogjátok egy életre bánni, hogy egyszer is befeküdtetek egy sugárzó gépbe. Hallottátok, hogy mekkora cirkusz van abból, hogy az UV sugárzás a megengedett duplája a szolikban? És nem csak a duplája káros! Azt hiszem nem illendő leírnom nyílvánosan a nevét egyik fiatal híres boxolónőnknek, aki az országban az egyik legismertebb. Az apukája egy kőkemény kung-fus és sírva mesélte, hogy a lánya bőrrákos a szolitól. Csodás karriert vetett véget ez a betegség annak a lánynak, és mai napig nem tudni, hogy rendbe jön-e. Állítólag kevés az esélye...
Nekem van szoláriumgépem, régen vettem egyet. Egy hónap használat után (jelzem: a csövek olyan 40%-osak voltak benne)nem a legközelebbi ismerőseim szóltak rám, hogy ráncos a bőröm. Egy hiú nőnek ez halálos...Ekkor voltam 26 éves.
A most hozzám barnulni járok zöme 20-onéves, és megn szokták kérdezni,hogy én mennyi vagyok.A fiúk nem kérdezik:), csak a lányok. Mikor megmondom, hogy 31 múltam, látszik hogy nem illendőségből nem jutnak szóhoz. Azt hiszik, hogy velük egykorú vagyok.Nem élek nyugodt életet, sőt!A stressz nem ismert fogalom nálam, mert ez már idegbetegség.Persze nem a munkám miatt, azt nagyon szeretem.Hatalmas élmény látni, mikor a lebarnult vendég a tükör elől nem bír mozdulni, mert egy új embert lát. Optikailag hófehérnek látszó fogak, a szem fehérje vakít, kékszeműek színét ultrabrutál módon kiemeli...
És ha valaki tényleg, de tényleg betartja a szakember tanácsait, akkor a szín nem foltosan kopik, hanem fokozatosan halványul. Edzőteremből járnak hozzám, akik heti 4 nap 1,5 órát izzadnak a teremben. Ha ők sem foltosak...
Hidjétek el, a szolin túl is van élet, és lehetőség az áhított csokiszínre!
Nyíregyháziaknak és Debrecenieknek tudok segíteni.
még hogy én beszélek hülyeségeket?
b+ TAPASZTALAT!
olyan csokibarna vagyok, hogy le se kopott 1 év alatt. maraggyatok már itt az oltogatásokkal, mintha okosabbak lennétek!...
Kedves #9-es!
Mitol lenne mas egy 990Ft-os onbarnito, mint egy 6000Ft-os? Mindketto tartalmaz dihidroxi-acetont, csak az egyikre az van irva, hogy St.Tropez vagy Dior, mig a masikra SunDance. :)
Kicsit elarultad magad, gondolom nem volt meg csoro pasid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!