Orr pearcing utáni időszak?! Ennyi a gyógyulási időszak?
tegnap csináltattam meg (szúrták) ! hááát :) nagyon szép emg midnen, de még egy kicsit fáj , de ez nyilván 1 nap után még normális !....(ugye?!)
Azt olvastam vhol, hogy friss orr pc vel nem szabad napozni (2-3 hétig ) , ez így van ?
és hogy víz se érheti . de ez mekkora baromság ? akkor h tisztálkodjam?!
léccci válaszoljatoook!
Szia!
Nekem is van. :)
Víz érheti, de csak annyi amivel leöblíted. Szappan abszolút nem érheti, sőt, krém, alapozó, ilyesmi sem.
Csak betadine vagy tetran kenőcs.
Napozni, szolizni valóban nem szabad 2-3 hétig vele.
Természetes hogy fáj, kellemetlen lesz még az orrfújás vagy 1-2 hétig :)
Arra viszont nagyon vigyázz, hogy ha törlöd az arcodat vagy vakarózol, ne rántsad ki mert irgalmatlanul tud fájni! :)
Sok sikert! :)
21/L
Nekem lőtték, de ilyen "óvintézkedéseket" nem tettem.
Nekem akkor az mondták, hogy pár napig maradjon benne a belőtt, csak utána cseréljem át a véglegesre.
Másnap én a munkahelyemen szabadtéri rendezvényre mentem egész naposra, meg hát mivel nyár volt, rendszeresen érte nekem is víz, mivel napi 2szer zuhanyoztam.
A törölközővel viszont vigyázz, nekem az nem is egyszer rántotta ki!
Hát, második nap bénáztam, amikor alkoholoztam, és kihúztam (addigra nem fájt). De nem tudtam magamnak visszatenni, mert a porc úgy visszadagadt. Így anyukám (nála voltam pont, és amúgy is pipa volt rám a piercing miatt (27 éves voltam akkos :)), nagy nehezen visszatette. Nagyon rossz érzés volt.
Másnap ugyan ez, akkor nem is tudtam a belőttet visszatenni, csak egy ezüst fülcsim volt kéznél, így azt tettem be, majd vettem bele a egy plázában egy ezüstöt. (nem a testbarát fémet tettem be, mivel nem voltam otthon)
Mivel én nagyon megkínoztam vele magam, így nekem elég sokáig fájt... (3 napig legalább)
Sajnos ki kellett szednem azóta, és benőtt, de szeretném újra szúratni.
Off: a szúrást hogy csinálták?
az igen!! tényleg elég sok mindenenk keresztül mentél ezzela pc dologgal :S ...
azt halottam meg olvastam meg mindenki azt mondta, hogy pc -t csak, és kizárólag szúratni szabad , tehát ...lövetni soha sehova!!! szóval ha legközelebb megcsinálod akko szúrasd ( most a westend tatoo ban 10edikéig 3000 ft ékszerrel együtt én ot csináltam ) szóval... igazából én becsuktam a szemem és nem tudom h csinálták kb 2másodperc alatt átdöfte a srác :)
köszi a válaszoakt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!