Létezik ilyen zselé/wax?
Figyelt kérdés
Nem akarok minden nap hajat mosni, mert elvileg az káros... nagyon jó a zselé amit használok taft maxx power...de sajna kb 1 napig tart...aztán ha nem mosom meg másnap reggelre az egész hajam "poros"...a zselé maradványa...nekem olyan zselé/wax kéne amit vagy nagyon könnyű kifésülni nyomtalanul, vagy napokig tart...vagy valami hasonló alternatíva :) ehhez hasonlóra szoktam: [link] mert a hajam természetes állapotába elfogadhatatlan...valakinek valami 5let?2012. jún. 3. 20:46
1/3 anonim válasza:
Barátom ilyet használ:
és ha nem mossa ki reggel is tökéletesen ugyanúgy áll neki, és nem poros, vagy ilyesmi.
2/3 A kérdező kommentje:
lehet kipróbálom, köszi :)
2012. jún. 3. 21:09
3/3 A kérdező kommentje:
megtaláltam a megoldást >> Taft Mega Strong hajhab...ha kifésülöd se hagy semmi nyomot csak erősíti és megemeli a hajadat, ha nem fésülöd akkor meg zselés hatású...ezt csak azért írtam hátha valakinek hasonló baja lesz :)
2012. jún. 8. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!