Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Azon gondolkodom, hogy végleg...

Azon gondolkodom, hogy végleg felhagyok a mindenféle kencefice próbálkozásával a pattanásos bőrre. Szerintetek?

Figyelt kérdés

21 éves vok,hormonproblémák miatt vannak évek óta pattanásaim,kezeltetem már ezt a betegséget,de hát ez még egy hosszabb folyamat...sajnos:/

Nincs még egy ember,aki annyi minden kipróbált,mint én:a gyógyszertári dolgok azért nem voltak jók,mert eléggé érzékeny a bőröm,plusz most a napfény miatt nem akarok kísérletezgetni ilyen erős készítményekkel.Próbáltam már kifejezett csak kozmetikában kapható krémeket is,nem segített.:S Drogériában kaphatót,bio dolgokat ...semmi ,semmi.Egyszerűen már belefáradtam.Azon kezdtem el gondolkodni,hogy nem fogok használni semmit,mert egyszerűen már nem is lehet eldönteni az embernek,hogy mi lenne a jó,mert annyi minden van a piacon.És mindenki mást mond.Egyszer egy bőrgyógyásztól hallottam,hogy azt mondta bőven elég csak sima vízzel mosni az arcot,meg persze vmivel azért hidratálni is.Na azt nem tudom,mivel hidratáljam,amiben nincsen semmilyen különös cucc/anyag.Esetleg Shea vajjal?Fogalmam sincs,de már hihetetlenül unom,ezt az egészet.Tudom,hogy ameddig a belső problémám nem oldódik meg,addig ez sem.de szerintetek lehet attól csúnyábba bőröm,ha nem kenem ezentúl semmivel ??

Köszönöm előre i,és bocsánat a siránkozásért,de talán van,aki megért,és hasonló cipőben járt már,vagy éppen jár...:(

2012. jún. 3. 02:24
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm szépen,ez nagyon jó ötlet!

csak az a baj,hogy nem tudom mifelénk van-e kakukkfű,vagyis biztosan,csak keresnem kell.

és egyébként a kakukkfű nem készíti ki a picit érzékenyebb bőrt?

2012. jún. 4. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!