Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Essence hab állagú alapozó...

Essence hab állagú alapozó milyen?

Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 21:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom melykre gondolsz de itt rengeteg véleményt olvashatsz: [link]

[link]

2012. jún. 2. 21:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen van. Hát nem rossz, nem is a legprofesszionálisabb, de az árát megéri. Az ér bőrömön minden folyékony alapozó furán néz ki, de ez nem, ezért vettem ilyet.:) Viszont kicsit gyorsan kopik. (Egy nap pl. 2-szer kell használni, ha maximális hatást akarsz, ha nem vagy hiú elég egy.:D)
2012. jún. 2. 22:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretem. Már a 2. tégelyt használom, és teljesen jó. Az igaz, hogyha izzadsz vagy nagyon zsíros a bőröd nem túl tartós, de nem is jön le teljesen. Szerintem nagyon jól fed, könnyen el lehet kenni, nem kelt maszkhatást, nem kell mellé se korrektor, se púder. Én örültem, hogy végre találtam valamit, ami illeszkedik a bőrszínemhez, mert nagyon világos vagyok. Felváltva használom a folyékony Max Factor Color Adapttal, de az Essence-nek jobb a fedése, pedig a MF majdnem 5x annyiba kerül. Simán korrektorként is lehet használni, mert könnyebb elkenni, mint a stiftes korrektorokat, de a fedése hasonló.
2012. jún. 3. 08:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amúgy 24 órán át kibírja?
2012. jún. 3. 09:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Sztem tuti nem :/ Annyi ideig se még egy high end alapozó sem. Ennél örülhetsz max 8 órának.
2012. jún. 3. 10:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem!! Nekem nagyon zsiros a böröm és minden alapozo 1 ora után már fénylik meg csillog meg ilyenek, viszont ezzel egész nap matt marad a böröm, nem mitteszer képző, és nagyon jó vele dolgozni, olyan könnyű és kellemes viselni és szerintem nagyon jól fed. Próbáltam már a vichy alapozot is, lorealt is..méregdrágán megvettem és egyik sem vált be nekem annyira mint ez az 1000 Ft os alapozó :)
2012. jún. 28. 17:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Hány ml-es a tégelye?

Ha minden nap felteszem 1-szer meddig bírja?

2012. júl. 3. 15:10
 8/8 anonim ***** válasza:
16 g-os. Elég kevés kell belőle, nekem kb. fél évig elég 1 tégely. Mindennapi használattal is szerintem 3-4 hónapig elég biztos.
2012. júl. 3. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!