Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lábápolás? Ti, hogyan ápoljáto...

Lábápolás? Ti, hogyan ápoljátok a lábfejeteket?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a bőrkeményedésre vagy a lábszagra .

Bármilyen ötletet szívesen veszek :)

2009. júl. 1. 10:54
 1/2 anonim ***** válasza:

nekem nincs bőrkeményedésem, viszont létezik bőrpuhítóm krém, én azt kenném rá. esetleg áztatnám vmi gyógynövényes vízben ami erre való.

lábszagom sincs, de létezik lábdezodor, én azt fújnám rá. esetlen más zoknikat vennék, mert lehet a zokni a bűnös, vagy hintőport szórnék a cipőbe.

2009. júl. 1. 11:22
 2/2 anonim ***** válasza:

hihi most olvastam egy cikket erről ,

Én úgy csinálom hogy néha melegvízbe rakok levendulaolajat teafaolajat citromolajat és pici olivaolajat .Áztatom majd törülközőre lépek kicsit megtörölgetem majd utána megreszelem ilyen sarokreszelővel ,levágom a körmeimet.és este neogranormonnal kell bekenni vagy vmilyen zsíros krémmel rá egy zokni és abban kell aludni.és én aznap nem festem ki a körmeimet hanem majd másnap esetleg

2009. júl. 1. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!