Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy kell használni a Palette...

Hogy kell használni a Palette 10 perces hajfestéket?

Figyelt kérdés

Azt szeretném tudni, hogy a 10 percet már a festés alatt kell mérni vagy a festés után 10 perc a hatóideje?

Köszönöm szépen a segítséget!

2012. máj. 31. 20:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Mikor rákented a hajadra teljesen, onnantól számított 10 perc.
2012. máj. 31. 20:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Te használtál már ilyen festéket, ha igen milyen színűt? :) Köszi!
2012. máj. 31. 20:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Szívesen:) Nem ezt a fajtát még nem használtam, viszont a barátnőm ilyet használ (szerinte praktikus). Ő feketét használ.
2012. máj. 31. 20:36
 4/8 A kérdező kommentje:

Hát én vörösesbarnára gondoltam, csak nem tudom merjek-e belevágni. Nem tudom, hogy a sok mosástól esetleg nem-e lesz a végén inkább vörös mint barna. :S

Ilyesmit szeretnék:

[link]

2012. máj. 31. 20:41
 5/8 anonim ***** válasza:
akkor most új színt szeretnél kipróbálni?
2012. jún. 1. 12:59
 6/8 A kérdező kommentje:

Hát végül is maradtam a csokoládébarnánál. Most is olyan csak világosabb árnyalat. De nem 10 perceset vettem hanem Palette Natural Colors-t, mert nálunk az egész városba nincsen 10 perces hajfesték. :( Ennek a csokádébarnának viszont inkább vörösesbarna színe van, de tetszik ez a szín is.

Itt a kép róla: :)

[link]

2012. jún. 1. 13:21
 7/8 anonim ***** válasza:
ez nekem is jobban tetszik:)
2012. jún. 1. 13:23
 8/8 A kérdező kommentje:
:) Örülök, hogy neked is tetszik. Remélem ilyen szép lesz az enyém is vagy hasonló. :))
2012. jún. 1. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!