Tipp a gyors hajnövekedésre?
Figyelt kérdés
Nagyon hosszú volt a hajam , de le kellett vágatnom , mert nagyon töredezett volt. Most kb tarkóig ér és nagyon hülyén áll =/ szeretném ha gyorsan megnőne.. valami tipp erre esetleg?2009. jún. 30. 21:17
1/5 anonim válasza:
Lézerrel, de 150.000.-ft. Inkább várd ki, míg megnő!
2/5 anonim válasza:
massszírozd a fejbőröd, pl hajmosásnál ;)
illetve vannak ilyen kapszulák/tabletták is ha jól tudom-
3/5 anonim válasza:
szia. én is sok ideje szenvedek ezzel a dologgal. szerintem az ezerféle hajvégápoló és balzsam és társaik tulajdonképp semmire sem jók. azóta látok lényeges növekedést, mióta hajmosás előtt felmelegítek egy kis olívaolajat, bemasszírozom a fejbőrömbe, és ha marad a hajvégekre kenem. de ezzel vigyázz, mert rendesen ki kell mosni, különben zsíros hatású lesz a hajad.
nem akarlak elkeseríteni de vannak olyan emberek akiknek annyira vékonyszálú a hajuk, hogy egyszerűen nem képesek hosszúra nőni, mert vagy a hajhagymák nem bírják a súlyt, vagy tök mindegy mit csinálnak letörik. :(
4/5 anonim válasza:
bocsi későre jár : D, még azt hozzá írnám h miután felkented az olívaolajat hagyd rajta minimum egy fél órát.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi XD kipróbálnám de nem tartok itthon ilyesmit.. Későre??:P nálam ilyenkor kezdődik az élet xD
2009. jún. 30. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!