Festett sötétszőke hajamra milyen festéket kenjek h szép világos szőke legyen?
Én is épp ebben a "gondban" vagyok. :)
Festett szőke hajam van, de egy ici-picit sárgás. Persze nincs leszivatva, azt semmiképp nem szeretném!
Most nézelődök a festékek között, a palettet szeretném kipróbálni csak a sok ajánlat után nem tudom eldönteni melyik lenne a legjobb. :)
Hallottam még az XXL jégszőkéről, azt mondják az is nagyon jó!
Ha te kiválasztottad az árnyalatot és befestetted, majd szólsz, hogy milyen lett az eredmény?? :)
Lééégyszi.... :) Sokat segítenél ezzel! :)
Úristen:O mik ezek a márkák... LOREAL! Az egyetlen drogériákban kapható megbizható hajfesték! Garnier, Palette miért ezen spóroltok? A szőkités nagyon igénybe veszi a hajat, nem mind1 hogy milyen festéket használsz. A Loreal termékek kevésbé roncsolják, nincs benne szőkitőpor, és a szin is olyan lesz mint a dobozon. Ha sötétszőke a hajad ráadásul biztos hogy elsőre is tökéletes szint kapsz.
+egy tipp a Schaumának van egy hamvassitó samponja ilyen lila szinű kicsit ijesztő lehet elsőre:D Egy öreg néni van rajta ősz hajjal... de nagyon hasznos! Hetente egyszer hajmosásnál megmosod vele a hajad rajta hagyod 3-5 percig majd lemosod és a rendes samponoddal újra megmosod a hajad (azért szükséges mert a schauma samponok száritanak és borzasztó a minősége) és tádáá nincs semmi féle sárgaság:) ez tényleg beválik.
Egyébként már egy másik topicban is leirtam hogy ne a hajfestékeken spóroljatok emberek... már-már úgy tűnhet Loreal megbizott vagyok hog yitt reklámozom:D de komolyan. Az összes többi szutyok!!!
Jajjj én semmiképp nem ezen akarok spórolni, csak a Palette-t olyan sokan ajánlották. :)
Meg tudnád mondani melyik az a szín, ami szép hamvassá "varázsolja" a hajamat? :)
És nem kell hozza szőkítő meg stb, elég a festék.
Nagyon megköszönném, ha segítenél kiválasztani! :)
Ja és használok hamvasító sampont, de az azért mégsem olyan, mintha egyébként is szép hamvas lenne a hajam. :)
Ha hamvas szint szeretnél válassz olyan szint ami előtt ott van hogy hamvas:) például extra hamvas szőke; természetes hamvas szőke stb. Meg a 'jeges' elnevezésű árnyalatok is ilyen "fehérebb" hamvasabb szőke szint takarnak.
Igazából én se akartam lehurrogni a többi hajfestéket (pl a Palette) csak én kb fél évig festegettem a hajamt (az kb 6-7 festés) mindenféle palette, garnier festékekkel és legtöbbször sirni tudtam volna az eredménytől... teljesen más lett. Örülök hogy már lassan 1 éve megtaláltam a számomra tökéletes festéket ami loreal ezért merem bátran ajánlani:) Bár ahogy bele gondoltam lehet hogy konkrétan a te hajtipusodnak meg az lenne a megfelelő. Ki kell tapasztalni:) Szoritok neked!
Puszi
Köszi! :)
Szóval majdnem mindegy, hogy milyen, csak Loreal legyen. :)
Ok! :)
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!