Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az Álló Szolárium jobb, vagy...

Az Álló Szolárium jobb, vagy a fekvő? Szerintetek én már voltam állóba, de nem tudom milyen a fekvő.

Figyelt kérdés

#szolárium-fekvő-álló
2012. máj. 30. 22:04
 1/2 anonim ***** válasza:

nézd ez attól függ ki mit szeret.

ha megyek,megkérdezem mindig melyik az erösebb cső,melyikbe barnulok jobban,és abba megyek.az álló higiénikusabb az biztos.de ha 20 percre megyek,nem szivesen állok annyit.

2012. máj. 30. 22:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Én a fekvőt szeretem jobban. Nekem az a tapasztalatom, hogy azokban jobb a légkondi, meg én is 12-16-20 percekre szoktam befeküdni, és sokkal jobb ennyi időt feküdni, mint ott állva elgémberedni felemelt karokkal. Én befekvéskor hasra fekszem, a karjaimat a fejem mellé teszem, hogy a hónaljam is barnuljon, majd félidőnél a hátamra fordulok. Azért is szoktam így, mert nekem a fenekemnél mindig lesz egy folt ahol nem barnul le, ha végig háton fekszek. Mióta így szolizok eltűnt az a folt, ez tök jó módszer. Ja meg hason fekve kicsit pucsítani szoktam, hogy a fenekem alatt ne maradjon fehéren az a vonal.
2012. máj. 30. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!