Ciki ha egy 16 éves lány nem jár kozmetikushoz?
istenem úgy imádom a mai fiatalok gonoldkodásmódját...
de kislány, borzasztóan ciki!ki ne merj menni így az utcára...hacsak nem kozmetikushoz mész...
khmm bocsánat nem vagyok kislány -,-'
és azt elfelejtettem hozzátenni, hogy televagyok pattanásokkal
de egyik ismerősömnek is elmúltak, azért nem akarok menni, mert hátha nekem is el fognak
Én járok kozmetikushoz! [gyantázás..stb]
Kétszer mentem el a pattanásaim miatt.
És megtanultam egy nagyon jó módszert, a pattanások ellen:D
Főzől kamilla teát 2 filterrel, egy edénybe, felé hajolsz törülközövel, vársz egy olyan 5-10 percet!
És azután hogy kinyiltak a pórusok sokkal könnyebben kilehet nyomkodni a pattanásokat, miteszereket:D
Miután kinyomkodtad ha lehet kend be valamilyen testápolóval is!
Nekem nagyon bevált:D
Attól függ hogy milyen okból:
Ha bőrkezelés, de szép a bőre nem kíván beavatkozást akkor nem ciki.
Ha szőrtelenítés és otthon nem csinálja meg saját magának, ezért szőrös akkor RETTENTŐ ciki.
F/13
Kisfiú vagy még...nem gáz ha szőrös és azért megy h leszedjék...akkor jó hogy nem otthon csinálja meg...:/
Különben meg nem ciki...miért lenne az? próbálj ki házi gyógymódokat, akár többet is...de ne az első alkalom után várj csodákat:)
köszi a válaszokat
és csak az arcom miatt mennék meg max szemöldökszedés
mert a gyantázást megcsinálom itthon meg a szemöldököt is, csak nem olyan szép, de mégse ősemberes :)
19 vagyok és életemben nem voltam kozmetikusnál
a bőrömmel nincs bajom, a szőrtelenítést meg megoldom, mért lenne ez ciki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!