Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen ez a hajvasaló? (ga....

Milyen ez a hajvasaló? (ga. Ma) (kép lent)

Figyelt kérdés
[link]
2012. máj. 29. 15:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Én kb 3-4 éve vettem karácsonyra hajvasalót. Mielőtt megvettem utánanéztem hogy milyet kéne venni ami árban is és minőségileg is a maximumot nyújtja. Remington!Én ezt a márkát tudnám neked ajánlani, nagyon jó akkoriban 8ezer forintért vettem és nagyon megvagyok vele elégedve! Máig nem romlott el! Szép vasalja a hajam és göndöríteni is lehet vele.
2012. máj. 29. 17:53
 2/5 anonim ***** válasza:

első vagyok

Amit belinkeltél sajnos nem ismerem!

2012. máj. 29. 17:53
 3/5 A kérdező kommentje:

és milyen remingtonod van?

csak azért akarok ilyet mert több olyat olvastam ,hogy a ga.ma nem roncsolja annyira a hajat és ezt a tipust csak azért kérdeztem meg ,hogyha valakinek van ilyenje elmondja a tapasztalatait

2012. máj. 29. 18:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom megmondani a típusát de a lényeg az hogy sokan mondták és mondják hogy a remington termékek szuperek. De persze bocsi hogy nem a kérdésedre válaszoltam amúgy adok linket hátha az ad egy kis segítséget

[link]

2012. máj. 29. 19:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!A végén Remingtonost veszek és abból is olyat amilyen lesz.:)
2012. jún. 12. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!