Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha egy helyen (láb) szőrbenövé...

Ha egy helyen (láb) szőrbenövések alakulnak ki a gyantától, akkor ha legyantázom a karomat, az is olyan lesz?

Figyelt kérdés

Kérlek,hogy írjatok,mert ez nekem nagyon fontos lenne!

Előre is köszy a válaszokat!

Üdv!

2009. jún. 30. 11:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos mindkét lábszáramon csúnya szőrbenövések vannak, alig tudok velük mit kezdeni. A karomat eddig 2x gyantáztattam le, egyszer sem alakult ki szőrbenövés, szép maradt a bőröm.
2009. jún. 30. 11:56
 2/3 anonim ***** válasza:

egy tipp-----> minden fürdéskor a fürdő szivacs dörzsis oldalával dörzsöld át nagyon erösen attol majd kibujnak a szörszálak :) a sebes felületre meg tegyél testáplot ;) Nekem bejött

Szerintem ha a karodon nincs szörbenövés akkor nem hiszem hogy kifog alakulni meg hát a gyantátol egyáltalán nem jön ki szörbenövés :D vagy edig még használj gyógyszertári alkoholt:) Sok siekert

2009. jún. 30. 12:07
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszy a válaszokat!

Elsőnek:Nekem tavaly volt utoljára gyantázva a lábam(azóta csak borotválom)és mostanra kezd újra szép lenni a lábszáram,de még manapság is van,hogy egy-két szőrbenösvés kialakul a lábamon!

Most szeretném legyantáztatni a karomat,de nem akarom,hogy az is olyan csúnya legyen,hisz azt nehezebb is eltakarni!

Másodiknak:Nekem a gyantától alakult ki a szőrbenövés!És köszy a tanácsot,majd kipróbálom!

Ha valakinek van még véleménye,azt szívesen várom!

üdv!

2009. jún. 30. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!