Ha egy helyen (láb) szőrbenövések alakulnak ki a gyantától, akkor ha legyantázom a karomat, az is olyan lesz?
Kérlek,hogy írjatok,mert ez nekem nagyon fontos lenne!
Előre is köszy a válaszokat!
Üdv!
egy tipp-----> minden fürdéskor a fürdő szivacs dörzsis oldalával dörzsöld át nagyon erösen attol majd kibujnak a szörszálak :) a sebes felületre meg tegyél testáplot ;) Nekem bejött
Szerintem ha a karodon nincs szörbenövés akkor nem hiszem hogy kifog alakulni meg hát a gyantátol egyáltalán nem jön ki szörbenövés :D vagy edig még használj gyógyszertári alkoholt:) Sok siekert
Köszy a válaszokat!
Elsőnek:Nekem tavaly volt utoljára gyantázva a lábam(azóta csak borotválom)és mostanra kezd újra szép lenni a lábszáram,de még manapság is van,hogy egy-két szőrbenösvés kialakul a lábamon!
Most szeretném legyantáztatni a karomat,de nem akarom,hogy az is olyan csúnya legyen,hisz azt nehezebb is eltakarni!
Másodiknak:Nekem a gyantától alakult ki a szőrbenövés!És köszy a tanácsot,majd kipróbálom!
Ha valakinek van még véleménye,azt szívesen várom!
üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!