Mit csináljak a hajammal? Iszonyú göndör és sehogysem áll!
Figyelt kérdés
Próbáltam már mindent! A fodrász három óráig vasalta a hajam, de másnap ugyan olyan göndör volt, mint előtte. Ha sima lófarokba kötöm, akkor is szanaszét áll, mindenfele meredezik. Ráadásul elég sok kis hajam van, ettől még hülyébben néz ki a fejem. Kérlek segítsetek, milyen frizurát ajánlanátok?2009. jún. 30. 11:30
1/9 anonim válasza:
Szia!
Az én hajam is kb. ilyen. Én szinte minden nap egyenesítem hajvasalóval. Nem túl jó a hajnak, ezért én a tartós hajegyenesítést ajánlom. Nem olcsó, de legalább nem lesz gond a hajaddal. Még azt tudom ajánlani, hogy válaszd el egyik oldalt a hajad, fésüld ki csak a tetejét (ha göndör marad ott is akkor egy kis hajvasalás csak a tetején), tupírozd meg, fújj rá hajlakkot. A végeredmény: olyan lesz a hajad, mintha fodrásztól jöttél volna. :) Én így csinálom...
2/9 anonim válasza:
Ritkíttasd meg és vasald. Én is a te helyzetedben vagyok, és én ezt fogom tenni.
3/9 A kérdező kommentje:
Leírtam, hogy nem lehet vasalni. Legalább olvasd el a kérdést, mielőtt válaszolsz, mert ezzel nem segítettél semmit! Köszi a nagy semmit!
2009. jún. 30. 12:07
4/9 anonim válasza:
ne legyél már ilyen bunkó... csak segíteni akart... pf -.-"""
5/9 anonim válasza:
ez hulyeseg! utalom ezt az egyens haj maniat. a vasalo azon kivul h a te esetedben xart sem er, tonkre is teszi a hajad. nem lehet mindnekinek szog egyenes haja (halistennek!) ha nagyon dus es szetall rikittasd meg 1 picit. bar en a hatalmas sorenyek hive vagyok, minnel nagyobb annal jobb :) nem tudom milyen az arcformad, de ha elol nem kettevalasztod hanem hatracsapod nem allna jol? vagy ha csak osszevisszan gondor, nem szep furtosen, mikor megmosod szaritsd olyan nagy fejes hajszaritoval ami felfele nyomja vagy ha nincs olyanod gyurogesd ossze kezzel es habozd be. en is ezt csinalom. ja es nekem az is bejott h lepcsosre+menedekesre vagattam, de nem tobb elkulonulo lepcsosre (az szoryu lesz!) hanem h egyenletesen egyre jobban hosszabbodik. remelem tudtam segiteni.
6/9 anonim válasza:
Nekem ugyan egyenes a hajam,de a barátnőmnek göndör,neki is egy kicsit kesze-kusza.Ő is egyenesíteni akarta,de 2 óra múlva begöndörödött!Így göndören hagyja.Ha hajat mos,akkor göndörítő habot használ,és az ujjaival felcsavarja a haját,és így nem áll össze vissza,hanem szép loknis lesz!A hajvágás szerintem a legrosszabb,mármint ha a hajad jelenleg a válladig ér,mert akkor szét áll és az brutális!Szerintem örülj annak,hogy göndör a hajad!Ne stresszelj!Én jobban szeretném,ha göndör lenne a hajam,de tudod a göndör egyeneset,az egyenes göndört akar!Sok sikert!
7/9 anonim válasza:
11:59 vagyok tényleg csak segíteni akartam... úgy értettem, hogy vasalhatnád gyakrabban. Egyébként én nem szoktam vele csinálni semmit (még), a göndör haj úgy szép, ahogy van :) Éppen ez benne a jó. Hogy semmit nem csinálsz vele, mégis különleges. Csak azt tudom tanácsolni, hogy ne fésülködj, csak hajmosás előtt. Ha vasalni nem lehet, akkor fogadd el ilyennek. Szép a göndör haj!
8/9 anonim válasza:
mikor megmosod vastagon kend be hajhabbal és nedvesen vasald ki ugy egyenes marad!
9/9 anonim válasza:
asia straight balzsam
nagyon jó,nagyon egyenesít!
700 ft!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!