Ez mitöl van? 2 hete kb piros a szájam széle. annyira idegesítő,mert ha szájfényezem magam tökre meglátszik és undorító.
Figyelt kérdés
Mit tegyek rá? már annyi mindent probáltam és nem mulik el!!:O :(2009. jún. 30. 11:26
1/5 anonim válasza:
faj, huzodik? nem lehet h csomor vagy herpesz vagy hasonlo?
2/5 anonim válasza:
de ilyen száraz? mert ha az akkor nem tom...de ha olyan mintha ki lenne húzva akkor sztem jó mert nekem is volt már olyan...ge nem tom h mit csinálj vele
3/5 A kérdező kommentje:
hát nem mondanám száraznak azért... :D
kentem herpesz elleni kenőccsel is :/ komolyan nemtudom mi tévő legyek... olyan mintha kipállott volna vagy én nemis tudom :S
2009. jún. 30. 13:10
4/5 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz, ha elmész bőrgyógyászhoz. Kenegeted herpesz elleni krémmel, attól még csak pirosabb lesz, ha nem herpeszed van... Ne kísérletezgess, a doki ránéz és már tudja is, hogy milyen krém lenne hatásos! :)
5/5 A kérdező kommentje:
rendben :) köszönöm szépen a gyors válaszokat! :)
2009. jún. 30. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!