Tényleg gáz a hosszú haj? 15/L
Nem gáz...Szerinted mért tesznek fel sokan póthajat?
Ne halgass inkább anyukádra, egyébként is az a lényeg, hogy neked mi tetszik.:)
Nekem derék alá ér pár cm-el a hajam , én kb csípőig szeretném megnöveszteni. Mindenki dicséri, hogy milyen szép hajam van, mert mellé még természetes középszőke színű :) de főleg a hosszát irigylik, akiknek pedig régen hosszú hajuk volt, mindig siránkoznak mellettem, hogy milyen jó nekem hogy ilyen hosszú hajam van, meg hogy ők nagyon megbánták, hogy levágatták, stb...:)
én speciel imádom a hosszú hajat, semmi pénzért le nem vágatnám az enyémet...4 éves korom óta hosszú hajam van, egyszer vágattam le állig érőre (3 éve), de szerencsére gyorsan megnőtt. Megfogadtam hogy soha többet :)
15L
Anyukád kicsit butaságokat beszél... egy lányon a hosszú haj ösztönösen beizgatja a férfiakat, ezért az sosem fog kimenni a divatból. A szép hosszú haj a termékenység jele, ezért mindig a szépséget, egészséget szimbolizálja.
Nekem szinte derékig érő hullámos barna hajam van, és lányok és fiúk egyaránt imádják nézegetni, tapizni, megdicsérni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!