Ajánlanátok olyan hajfestéket ami kikopik?
Figyelt kérdés
Olyan hajfestéket szeretnék amit kikopik egy idő után a hajbòl.. Feketét ráadásul (most világosbarna a hajam) és sosem volt még festve.. Csak kíváncsi vagyok, hogy állna.. De nem akarom, hogy véglwg ùgy maradjon..2012. máj. 28. 21:29
1/2 anonim válasza:
Hát ilyet nem fogsz találni, főleg festékből. Hajszínezők vannak, de amiket én próbáltam fekete hajszínezőket azok meg nem fogják be az eredeti hajszínt. De én mindenképpen hajszínezővel próbálkoznék, de még úgy is lehet, hogy benne marad, már ha egyáltalán befogja.
2/2 anonim válasza:
en elöször beszineztem..tökeletesen befogta.kopni kopott lattam a barnas szinet a napfenyben a hajamban,de kijönni csak akkor fog teljesen,ha lenö!a fekete legalabb is BIZTOS! ugyhogy jol gondold meg!a hajszinezök is szinte ugyan azok mar,mint a festekek,csak ugy kopnak mint az allat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!