Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Azt hallottam, hogy ha valakin...

Azt hallottam, hogy ha valakinek egyszer volt narancsbőre, sosem fog teljesen elmúlni! Ez igaz?

Figyelt kérdés
Minden hitemet nem akarom elveszíteni!Ugye van olyan,akinek teljesen elmúlt?!

2012. máj. 28. 15:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Hallottam olyanról hogy valakinek halványodott kevésbé volt olyan a bőre. Különböző krémekkel érték el leginkább a csipős krémektől,sajnos nevet nem tudok mondani. Amúgy meg szerintem nem a világ vége a narancsbőr hiszen szinte minden nőnek van és szerintem ez annyira azért nem kell hogy zavaró tényező legyen,szerintem fogadd el és próbáld meg kenegetni az erre való krémekkel hátha segít valamit.
2012. máj. 28. 18:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Az az igazság,hogy ez nem nyugtat nagyon meg,hogy másnak is van.Nekem ne legyen.Eddig nem volt,csak amióta a tornát abbahagytam. :-( Újra kezdtem. Azért köszi a választ!!
2012. máj. 28. 18:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Persze engem se nyugtatna meg ha így éreznék ahogy te. Nekem is van de engem nem zavar úgy mint téged.

[link]

Itt van pár tipp,hátha segít!:)

2012. máj. 28. 19:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a linket! :-)
2012. máj. 28. 19:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Szivesen!:)
2012. máj. 28. 21:17
 6/8 A kérdező kommentje:
:-) :-)
2012. máj. 29. 11:16
 7/8 anonim válasza:

Szia, szerintem sem igaz...persze, küzdeni kell rendesen!

Én elég sokat ugráltatom a súlyomat, amikor több, akkor tiszta puding a combom, amikor kevesebb, és sokat mozgok, eltűnik. Rengeteget számít egy kis mozgás is, ha heti egyszer tudsz úszni és szaunázni, heti egyszer pedig futni, az már meg fog látszani.Ha még Callanetics-ezel is, az végképp rengeteget segít! Én 170 cm vagyok, 72 kilóval tiszta narancsbőr voltam, pár évvel később, 57-tal semmi nem látszott, pedig izomból fogytam, nem sportoltam, most 67 kiló vagyok, de sokat sportolok, és alig látszik.

És persze sok víz, zöldség, masszázs, és ha már semmi nem segít, van egy Forever Slim nevezetű ultrahangos zsírbontó gép, ami igazi narancsbőrgyilkos titkos fegyver: [link] de azt is csinálhatod, hogy kozmetikushoz mész el ultrahangos zsírbontásra párszor. Ha nincs rajtad nagy súlyfelesleg, és 35 alatt vagy, még könnyen visszafordítható a helyzet! (Utána is, de az nagyobb harc...)

2012. máj. 31. 13:18
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a részletes választ!! :-)

159 cm vagyok és 55 kiló.Nem vagyok szerintem túlsúlyos,de a narancsbőr nem válogat! :-(

Lehet vékony az illető,akár túlsúlyos.Hétfőn megyek cellulitisz masszázsra,remélem jót fog tenni.Heti 3-4-szer szoktam tornázni!Lehet kipróbálom az ultrahangos "témát" is,nem tudom hogy mondjuk az mennyibe kerül..... ??

2012. máj. 31. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!